Visie

Andersom staat voor mensgerichte organisatieontwikkeling. We begeleiden veranderingsprocessen in het maatschappelijk middenveld: bij woningcorporaties, zorginstellingen en gemeenten. Onze adviseurs, interim-managers en coaches ondersteunen u inhoudelijk, procesmatig én veranderkundig bij strategische en tactische organisatie en ICT-vraagstukken.

Andersom werkt vanuit de volgende vier kernwaarden:

Mensgericht

Mensen bepalen het resultaat. Daarom richten we ons niet alleen maar op het resultaat, maar ook op de weg er naar toe. We verbinden mensen met de verandering die ze ondergaan en zorgen voor hun ontwikkeling en groei. Werk doen wij niet vóór u, maar mét u. Bij voorkeur houdt uw organisatie de regie in eigen hand. We dragen kennis over en maken uw organisatie sterker.

Resultaatgericht

Wij werken toe naar concrete resultaten, of liever nog naar beoogde effecten. Bij de formulering van de opdracht maken we helder wat u wilt bereiken en wat wij leveren. Gedurende het project houden we u en onszelf steeds bij de les.

Integer

Wij doen wat goed is en alleen dat wat we kunnen. Wat we nog niet kunnen, ontwikkelen we samen met u. Mogelijk als een gezamenlijke investering. Wij zijn onafhankelijk van andere partijen en hebben geen verborgen agenda’s. In de omgang met onze klanten durven wij ons kwetsbaar op te stellen. We spiegelen en reflecteren met u op een positief kritische wijze.

Met plezier

Samen plezier maken werkt verbindend en geeft uw medewerkers én ons een goed gevoel. Wij werken dan ook enthousiast en gepassioneerd aan het creëren van een goede werksfeer bij onze klanten.